Reforma de banys

Reformes de banys a Barcelona

Els banys són un dels espais més importants de la llar. Revalora molt el teu habitatge, a més d’augmentar el confort. Un bany reformat és capaç d’incrementar amb escreix l’habitabilitat d’un pis.
 
Els banys són un dels espais més importants de la llar. Revalora molt el teu habitatge, a més d’augmentar el confort. Un bany reformat és capaç d’incrementar amb escreix l’habitabilitat d’un pis.
 

ELEMENTS D’UNA REFORMA DE BANYS

Aspectes importants a considerar

Els banys són punts de la casa on ens agrada que regni l’harmonia dels espais i mobles. Per això l’ús adequat dels elements que el componen és clau per a tenir el millor resultat possible.

Canvi de distribució de reformes de banys

Aquest és el punt de partida. Tenim un equip de professionals que t’assessoraran per a trobar la millor distribució per al teu bany. Si la distribució es dissenya de manera eficient, el bany semblarà més espaiós, eficient i elegant. Hi ha infinitat de distribucions per a buscar solucions més específiques. Un exemple podria ser, considerar canviar la banyera per un plat de dutxa més petit, fent el bany més segur, elegant i confortable.

Mobles

En reformes de banys, un aspecte fonamental per a poder tenir el bany apte i equipat és tenir una bona optimització de l’espai. Per a tenir un bany eficient és necessari tenir suficient espai. Aprofita la reforma per a personalitzar i ajustar el bany a les teves necessitats donant-li estil. Influeixen diversos factors en els quals el nostre equip de reformes de banys et pot assessorar: tipus de material, tipus de moble (mòduls alts, semi columnes, mòduls suspesos, vitrines, …), textura, color, tiradors, etc. Treballem amb cases de mobles de banys d’alta qualitat al millor preu.
 

Revestiments i paviments

L’elecció dels revestiments i paviments en les reformes de banys és primordial. Cal tractar de decidir-se per materials resistents a la humitat, durables, higiènics, fàcils de netejar i mantenir i soferts.
 

Instal·lacions d'electricitat, aigua i gas

Val la pena aprofitar per a canviar les canonades i els subministraments si estan deteriorats pel temps o l’ús freqüent. El canvi de les instal·lacions suposa aixecar sòls i fer les instal·lacions vistes per a abaratir el pressupost. Pots estalviar-te tot això mitjançant una valoració gratuïta de l’estat de les teves instal·lacions.

Tens algun dubte?

Cada projecte és diferent. Explica’ns els teus objectius i t’assessorarem perquè triïs la reforma que millor s’adapta a tu.